Projecten > Utiliteitsbouw

Bedrijfspand bouwen

Bent u toe aan een nieuw bedrijfspand? Wij bouwen het voor u! We hebben veel ervaring met utiliteitsbouw. We kunnen voor u een nieuw kantoor, een nieuwe opslagruimte, een nieuwe bedrijfsruimte of een nieuwe winkel bouwen. Kom dus met uw plannen voor de nieuwbouw van uw bedrijfspand naar Bouwbedrijf Bert Jansen B.V.!

Nieuwbouw Bakkerij Veenhuis
Nieuwbouw van ruim 2500m2 expeditie magazijn op de beganegrond en 2500m2 op de verdieping bij bakkerij Veenhuis in Arnhem
Nieuwbouw Bedrijfspand
Het bouwen van 5500m2 bedrijfpand en 800m2 kantoren op bedrijvenpark Medel te Tiel
Nieuwbouw kantoor
Nieuwbouw kantoorgebouw in Opheusden. Dit kantoorgebouw is op maat gerealiseerd voor onze opdrachtgever De Combinatie Mauritz. Het kantoorpand heeft een landeli...
Nieuwbouw Praxis Megastore
Voor Praxis Apeldoorn hebben wij begin 2011 een nieuw winkelpand opgeleverd. Het nieuwe pand van bouwmarkt Praxis is van alle moderne gemakken voorzien.
Bedrijfsruimte met kantoren
In Etten-Leur hebben wij de nieuwbouw van dit kantorencomplex gerealiseerd. In deze bedrijfsruimte huisvesten diverse kantoren.

Het pand is uitgerust m...
Kantoor met bedrijfsruimte
Dit nieuwbouwkantoor bestaat uit twee delen: een deel waar het kantoor zal huisvesten en een aparte bedrijfsruimte (voor o.a. opslag).
Bedrijfspand Donker Groen BV
Voor onze vaste relatie Donker Groen BV zijn wij recent gestart met de nieuwbouw van een bedrijfpand voor de vestiging in Roermond.